Heler Valentin - freelancer
contact: valieboy@yahoo.com

close
Certificate
S.C. ROPAVISTAMP S.R.L.

0745 424 871
0757 367 201

mai multe detalii la pagina de contact

Oferta

Pardoseli din beton imprimat: 65 lei/mp

Procesul de lucru:

-se foloseste beton B-300 (sau la cererea proiectantului), cu adaos de fibre de polipropilena; acesta se toarna in locul dorit, cu o grosime de 7-10cm (pt. trafic mai mic de 6t), dupa care se trece la finisarea lui cu ciment colorat. In urma finisarii, se vor imprima formele solicitate.
-in ziua urmatoare, sau dupa uscarea acestuia, se trece la ultima operatie si anume pulverizarea rasinei acrilice, care ii va asigura pardoselii un luciu permanent.

Avantajele betonului imprimat sunt:

-se poate turna aproape in orice loc, cum ar fi: sosele cu trafic normal (sub 6 tone) sau cu trafic intens (>6 t, dar cu o grosime de 15-20cm), alei, trotuare, curti private, parcari, intrari in garaje, etc.
-timp de executie scurt, aproximativ 60 – 80 mp/zi (cu autobetoniera)
-are o paleta de 18 culori si 30 de forme pentru imprimat
-„lacul” pastreaza betonul in stare buna si impiedica patrunderea uleiurilor de orice natura, eliminand totodata aspectul de neigrijit.
-isi pastreaza forma initiala, nu se deformeaza in timp aparand „valuri” sau alte forme nedorite, cum s-a intalnit in alte tipuri de pardoseli.
-produsele utilizate detin certificate de calitate efectuate de INTEMAC Spania, IQNET, ISOO 9001, AENOR.

Modul de masurare:

-in cazul in care vor fi de executat alei sau portiuni (trepte) cu o latime mai mica de un metru, acestea se vor plati pe metru liniar
Pret: 65 lei/mp (include cimentul colorat, formele de imprimat, lacul si manopera)
~35 lei/mp betonul (pt o grosime de 7-10cm)
Total: 100 lei/mp fara TVA.Beton amprentat